Att spela på hästar

Det är många vinstsugna människor som har hittar fram till hästsporten. ATG är de som ligger bakom ett av Sveriges mest populära spel, där miljoner av svenskar deltar i hopp om att hitta de rätta hästarna och sedan vinna pengar. Det ges också mängder av chanser att håva in miljontals av kronor, om man har riktig tur. Varje dag går det att spela, och de riktigt stora omgångarna, med V75 och V86, är där som storvinsterna verkligen kan hämtas.

Det omsätts ofantliga mängder summor kring travet och det är en stor andel av potten som går tillbaka direkt till spelarna. Men allt det överskott som ATG får i verksamheten går i sin tur tillbaka till hästägarna och i slutänden hästarna själva. Det betyder att ATG verkligen är ett företag som bryr sig om sina utövare, och vill att de ska tas om hand på ett bra och skonsamt sätt. Att kalla travhästar bortskämda är kanske en överdrift, men jag vet mycket väl om att majoriteten av travtränarna ser sina hästar som sina bäbisar som de lägger ner mycket kärlek på.

Att spela på hästar är med andra ord förtjänstfullt på många sätt och vis. Det gör det möjligt för de aktiva att bedriva tävlingar där du inte enbart kan vinna pengar, utan också uppleva spänning och tävlingar på högsta nivå. Det är lätt att fastna i sporten, för man bygger lätt upp en relation både till hästarna och kuskarna, och vill egentligen bara ha mer. Att ditt spelande på travet dessutom bidrar till att göra hästsporten bättre och mer hänsynsfull kan knappast vara en nackdel!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *