Inredning är ett annat intresse

Hittills har jag i den här bloggen inte avhandlat så många andra ämnen än hästar, och det känns ju i och för sig helt naturligt då det är en blogg som handlar om just hästar, men jag hade ändå tänkt att den bloggen också skulle handla om mig på ett något personligare plan så att ni ska kunna lära känna mig och vem jag är. Därför tycker jag att det är hög tid för mig att berätta lite mer om mig själv, om de sidor som inte har med hästar att göra.

Nu är hästar en sådan stor del av mitt liv att det är svårt att prata om mig själv utan att prata om hästar, men jag har ju till exempel nämnt att jag gillar att åka skidor (vilket man i och för sig också kan göra med hästar – har ni inte provat att tolka efter en häst i gnistrande pudersnö så gör det!) och ett annat intresse som jag har är inredning.

En favoritsida
När jag handlar möbler så gillar jag att göra det billigt. Det gör väl i och för sig nästan alla, för vem vill betala mer än nödvändigt. Jag föredrar också att handla på nätet eftersom jag tycker att det är smidigare. Vissa möbler kan jag vilja titta på först, om det till exempel gäller en soffa eller något som man vill kunna prova, men det mesta köper jag online.

En sida som jag handlar mycket från är Trademax. Där har jag bland annat hittat den här snygga matgruppen.

Och den här sjukt fina taklampan som är mitt nyaste fynd. Nu kanske ni börjar få ett grepp om vilken stil jag gillar. Det är lite åt cowboy/saloon-hållet skulle man väl kunna säga, och det är väl till stor del inspirerat av mitt hästintresse. Jag gillar rustikt blandat med lite klassiskt vackert, typ.

Jag har också en riktig snygg skinnsoffa i chesterfieldmodell som jag har köpt från Trademax som är en av mina stoltheter, och det är ju egentligen mer brittisk överklass kanske som man tänker på då, men jag tycker verkligen att den passar in i min inredning också. Tänk lite lyxig bordell i vilda västern nästan, inredningsmässigt alltså, som en blandning av cowboyboots och sammet. Nej, nu ska jag inte linda in mig i några krångliga förklaringar känner jag, men jag hoppas att ni förstår på ett ungefär.

Men hur som helst, Trademax är ett tips i alla fall om ni gillar snygg inredning till bra priser!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *